Over ons

Annemarie WillemsMount Medical is in 2008 opgericht door ir Annemarie Willems, met het doel haar expertise in de Europese medical device markt op een effectieve manier in te zetten voor haar klanten. Zij heeft zich in de afgelopen 15 jaar bezig gehouden met nieuwe en klantspecifieke productontwikkeling, veelal gebaseerd op kunststof spuitgiettechnieken, aangevuld met thermovormen, assemblage, verpakken en sterilisatie.

Mount Medical wordt ingezet bij het plannen en managen van marketing & sales campagnes op het gebied van innovatieve medische hulpmiddelen. Daarbij adviseert Mount Medical klanten regelmatig over de presentatie op vakbeurzen en het vervaardigen van verkoopliteratuur (in het Nederlands, Engels, Frans en Duits), vaak met het licenseren van een patent als oogmerk. Mount Medical heeft een ruime ervaring met het ontwikkelingsproces van met name steriele, eenmalig te gebruiken medische hulpmiddelen (‘single use medical devices’ of ‘medical disposables’) en het opzetten van productie processen voor deze producten. Haar team voegt onder haar leiding nog verder expertise toe zoals CAD modeling, matrijsontwikkeling, ISO 13485 certificering, CE markering en FDA approval.

Na afronding van haar Technische Universiteit studie Industrieel Ontwerpen in 1991 betrok Willems de functie als international sales manager bij Incase (nu Rosti). Vanaf 1996 vervolgde zij haar loopbaan bij Medisize, een toonaangevende Europese producent van medische hulpmiddelen (medical devices) en farmaceutische primaire verpakkingen. Ze gaf daar vorm en inhoud aan de business unit ‘contract manufacturing’, als projectmanager en business development manager.

Mount Medical weet wat nodig is om een bedrijf op te bouwen; van idee via een business plan naar een verkoopklaar product op de gezondheidsmarkt.

Neem graag contact op met Mount Medical om te overleggen hoe we kunnen bijdragen aan uw groei!

Referenties

Mount Medical